Meubelmaker Veenendaal

badmeubel head
badkamermeubel
overview achter
hogekasten_frontview
hoge kasten schuin
hoek_kast
overview achter_blad
hogekasten overview
frontview1
frontview2
front met greep
kapstok1
kapstok2
DSC_0002a
DSC01679
DSC01678
2017-12-23-PHOTO-00000027
2017-12-23-PHOTO-00000028
Keuken in Lunteren, inclusief luxe wijnkoeler.
previous arrow
next arrow

Als u een meubelmaker in Veenendaal of omgeving zoekt die echt iets bijzonders van uw interieur maakt, dan is Jaap Den Braber de juiste keuze voor u. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en werken met passie aan uw project, ongeacht of dat in de regio is of verder weg in Nederland. Van volledige interieurinrichting tot aan het ontwerpen van een keuken op maat. U kunt voor verschillende projecten een beroep doen op de mannen van Jaap Den Braber.

Projecten meubelmaker Veenendaal

Als meubelmaker nabij Veenendaal heeft Jaap Den Braber al menig droom voor hun interieur van zowel particulieren als zakelijke klanten laten uitkomen. Jaap en zijn team geloven immers dat inrichting beleving en gevoel is. Droomt u al langere tijd over een nieuwe keuken? Dan komen we graag met u in contact om te bespreken wat u in uw hoofd heeft, materialen te bespreken en te laten zien wat uw mogelijkheden zijn. Heeft u een winkel, kantoor of instelling, laat ons u dan verbazen door te tonen wat er allemaal mogelijk is met uw ruimte als het gaat om een uniek interieur. Van musea tot aan kledingzaak: wij hebben voor veel zakelijke klanten al prachtige en passende meubels op maat gemaakt. Ook voor architecten die in opdracht grote projecten realiseren, worden wij ingeschakeld. Bekijk recente (zakelijke) projecten en laat u inspireren.

Woonstijl of stijl van uw kantoor

Ongeacht uw voorkeur voor soort stijl (klassiek, modern of retro), wij staan garant voor een eindresultaat dat precies aansluit op de sfeer die u beoogt. Dat geldt voor zowel een totaalinrichting als voor een meubelstuk op maat.

Over de mannen van Jaap Den Braber

Met maatwerk interieurs, keukens en meubels maken wij iets bijzonders en eigentijds van uw interieur. Op die manier zorgen wij voor toegevoegde waarde. Onze werkplaats vindt u aan de Barneveldsestraat 17c in Renswoude. Zijn wij bezig met een keuken op maat voor u? Dan nodigen wij u uit voordat we de keuken spuiten in onze werkplaats waar we uw keuken opbouwen. Veel van onze klanten vinden het heel leuk om hun nieuwe keuken te zien voordat de finishing touch wordt aangebracht. Op die manier zien zij hun droom langzaam werkelijkheid worden. Een heel bijzonder moment!

DSC01626
banner3
banner1
banner4
DSC_0846
DSC_0844
sideview
detailshot
kast hoek
niveau's
frontview2
frontview1
zwevend bureau
badmeubel head
Interieur slaapkamer
frontview2
Badkamer hal
1280x960 interieurs badkamer 02
previous arrow
next arrow