Meubelmaker Ede

Jaap Den Braber is meubelmaker nabij Ede. U kunt bij hem terecht voor een sfeervol en bijzonder interieur. Een geheel nieuwe keuken op maat laten maken tot en met een tv-meubel op maat of de complete interieurinrichting van uw woning of kantoor/winkelpand: u kunt voor diverse projecten een beroep op Jaap en zijn team doen, zowel als particulier als zakelijke klant. Eén ding hebben al onze projecten gemeenschappelijk: de droom die u heeft vangen wij en maken wij waar.

previous arrow
next arrow
Slider

Werkplaats meubelmaker Ede

Als meubelmaker nabij Ede zijn wij gevestigd in Renswoude. Heeft u uw keuken op maat aan ons uitbesteed? Dan nodigen wij u graag uit in onze werkplaats voordat wij uw keuken spuiten. Wij bouwen uw keuken op om te zien of alles klopt. Veel van onze klanten kunnen niet wachten totdat de keuken uiteindelijk bij hen thuis wordt geplaatst. Dit is daarom een van de leuke onderdelen tijdens het proces: blije en verwonderde klanten!

Werkwijze Den Braber

Voordat wij starten met uw meubelstuk op maat, uw droomkeuken of de gehele inrichting, komen we graag met u in gesprek. We bespreken uw wensen, laten u materialen zien en bespreken de mogelijkheden aan de hand van uw budget. Weet u niet precies wat u wilt? Geen enkel probleem, door onze jarenlange ervaring weten wij precies de juiste vragen te stellen om uw wensen te achterhalen. Op basis van het gesprek gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp, zodat u kunt zien hoe het eindresultaat er komt uit te zien. Bent u enthousiast? Dan gaan wij aan de slag voor u. Afhankelijk van uw voorkeur voor een klassieke of moderne woonstijl, realiseren wij de juiste sfeer op ambachtelijke wijze. Dat doen wij met een enorme bevlogenheid. Alleen op die manier krijgt u een échte Den Braber.

Eén aanspreekpunt

Tijdens de realisatie van uw keuken, meubelstuk op maat of complete inrichting heeft u één aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor al uw vragen of opmerkingen. In onze geavanceerde bedrijfshal gebruiken we de meest moderne technieken voor de realisatie van uw ontwerp. Bent u nieuwsgierig geworden? Laat u inspireren door onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons op.

previous arrow
next arrow
Slider