Keuken op maat

NEWFOTOGRAFIE-20200525-032
Moderne keuken met decolegno fronten
Project Amsterdam keuken
Keuken driebergen-8
Keuken in Utrecht.
Keuken in Utrecht.
Keuken in Utrecht.
Sfeerbeeld van de keuken.
Keuken in Bilthoven.
Keuken in Bilthoven.
Keuken in Lunteren, inclusief luxe wijnkoeler.
previous arrow
next arrow

Een keuken op maat laat u maken bij Den Braber Interieurbouw gevestigd in Renswoude. Als interieurbouwer nabij Veenendaal en Ede is hij een meubelmaker pur sang. U krijgt wanneer u kiest voor Den Braber uw eigen droomkeuken, zelfs als u nog niet precies weet hoe die keuken eruit komt te zien. U krijgt dan ook een ├ęchte Den Braber. Wij richten ons met onze keukens op maat op heel Nederland.

Neem contact met ons op

Keuken op maat laten maken

Houdt u meer van sierlijk, weelderige lijnen of juist van strakke, moderne lijnen? Woont u in een monumentale boerderij of in een grote loft midden in het centrum: ongeacht uw stijl, Den Braber maakt precies de keuken die aansluit op uw woonstijl. Maak een vrijblijvende afspraak met Jaap Den Braber. We bespreken graag uw wensen en eisen en laten u mogelijke materialen zien die we kunnen gebruiken. Als alles helder is ontwerpen wij een 3D-model die het eindresultaat duidelijk maakt. Na akkoord gaan wij direct voor u aan de slag. Vlak voordat we de keuken spuiten, bouwen we deze op in onze werkplaats om te beoordelen of alles volgens plan is gerealiseerd. Veel van onze klanten brengen op dat moment een bezoek aan onze werkplaats. Het is heel leuk voor onze klanten om hun keuken op maat daadwerkelijk werkelijkheid te zien worden.

Referenties keuken op maat

Bent u benieuwd naar voorbeelden en wilt u inspiratie opdoen? Neem dan zeker een kijkje bij onze recent opgeleverd keukens. Van een moderne maatwerk keuken in Veenendaal, een noten en spuitwerk keuken in Amsterdam, een keuken met marmeren werkbladen in Veenendaal, een keuken met een stoere eiken en graniet tafelblad in Scherpenzeel of een klassieke keuken in Overberg: het is slechts een greep uit onze keukens, maar geeft u wel een beeld van de hoeveelheid mogelijkheden die u heeft.

Bekijk projecten van keukens

Zakelijke projecten

Naast particuliere projecten zet Den Braber zich ook geregeld in voor zakelijke klanten. Van een complete winkelinrichting, tot en met het inrichten van een museum en het inrichten van een geheel interieurproject. Gaat u binnenkort verhuizen? Ook dan worden wij graag ingeschakeld om voor u de inrichting te realiseren voor uw nieuwe bedrijfspand. Wij werken eveneens geregeld samen met binnenhuisarchitecten.

Winkelinterieur in Amersfoort.
Winkelinterieur in Amersfoort.
Winkelinterieur in Amersfoort.
Winkelinterieur in Amersfoort.
Winkelinterieur in Amersfoort.
Winkelinterieur in Amersfoort.
banken_open
banken_dicht
frontview1
frontview2
niveau's
museum front
museam head klaar
previous arrow
next arrow