Interieurbouw Veenendaal

previous arrow
next arrow
Slider

Ongeacht welke stijl u graag terug wilt zien binnen uw interieurbouw in Veenendaal, Den Braber zorgt voor een inrichting die perfect binnen uw woonstijl past. Van ontwerp tot aan realisatie. Ook als u niet precies weet wat u wilt, weten wij de juiste vragen te stellen om het interieur van uw dromen waar te maken. Die vragen hebben betrekking op de te gebruiken materialen, kleuren en afmetingen. Dit is uiterst belangrijk om vooraf te bepalen, zodat we de juiste sfeer kunnen bepalen. Wilt u advies over de te kiezen stijl? Ook dan staan wij graag voor u klaar.

Bekijk projecten van onze interieurs

3D-ontwerp interieurbouw Veenendaal

Aan de hand van uw antwoorden maken wij een 3D-ontwerp voor uw interieurbouw te Veenendaal, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Gaat u akkoord? Dan start Den Braber Interieurbouw met het realiseren van uw nieuwe interieur op ambachtelijke wijze. Van begin tot eind heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt en kunt u tijdens het hele traject de verwezenlijking van uw interieur werkelijkheid zien worden.

Dromen vangen en werkelijkheid maken

Na instemming met de offerte, gaan we een nauwe samenwerking aan zodat het interieur van uw dromen stap voor stap werkelijkheid wordt.

Van begin tot eind heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt en kunt u tijdens het hele traject de verwezenlijking van uw interieur werkelijkheid zien worden. U mag te allen tijden langskomen in onze werkplaats om de productie van uw meubels en uw keuken te volgen. Niet voor niets zijn wij dé bevlogen meubelmaker nabij Veenendaal en Ede.

Realisatie van een nieuwe keuken

Heeft u ook gekozen voor een nieuwe keuken, dan bouwen we deze op in onze werkplaats om te zien of alles klopt. Dan doen we voordat we de keuken spuiten. Daarbij nodigen we u graag uit. U ziet uw keuken dan voordat de finishing touch wordt aangebracht. Dit is altijd een heel leuk moment, omdat klanten veelal erg enthousiast zijn en niet kunnen wachten totdat de keuken bij hen wordt geplaatst. Daar doen we het allemaal voor: blije klanten.

previous arrow
next arrow
Slider

Een échte Den Braber

Den Braber vertaalt uw wensen voor uw keuken op maat, tv-meubel of kastenwand op maat die uw stoutste dromen te boven gaan. Wij vangen uw droom en zorgen voor echte toegevoegde waarde in uw interieur. Alleen op die manier maken wij een échte Den Braber.