Interieurbouw Ede

previous arrow
next arrow
Slider

Op zoek naar interieurbouw in Ede op maat? U heeft al tijden de ideale keuken op maat in uw hoofd, u heeft echter geen idee hoe deze er precies uit moet komen te zien? U wilt meer eenheid, een geheel? Kom dan eens langs in de werkplaats van Den Braber Interieurbouw. Samen gaan we om de tafel zitten en zetten uw wensen op papier. We beantwoorden de vraag welke stijl uw voorkeur heeft en welke kleuren u wilt gebruiken. Ook bespreken we de sfeer die uw interieur moet uitstralen. Vervolgens bepalen we welke materialen, kleuren en verlichting we gaan gebruiken bij ons ontwerp. Daarna gaan we een nauwe samenwerking aan, zodat uw nieuwe interieur stap voor stap werkelijkheid wordt.

Bekijk projecten van interieurs

Den Braber, interieurbouw in Ede

Iets bijzonders en eigentijds met interieurbouw in Ede maken waarin u zich prettig voelt, dat is waar Den Braber voor staat. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van maatwerk interieurs, keukens en meubels werken wij met passie aan elke opdracht. Dat ziet u terug in het eindresultaat dat geheel op maat is en precies aansluit op de stijl die u voor ogen heeft. Daarbij is kwaliteit de norm.

Zakelijke klanten

Naast particulieren heeft Den Braber Interieurbouw ook diverse opdrachtgevers op zakelijk gebied. Binnenhuisarchitecten en ondernemers kloppen bij ons aan voor een totaalconcept voor hun winkelinrichting, kantoor of showroom. Van de hele inrichting tot aan een bepaald meubel in uw interieur: het ontwerp kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij realiseren uw ontwerp namelijk met de modernste technieken in onze geavanceerde bedrijfshal. Dit combineren we met het pure, authentiek vakmanschap met oog voor detail en precisie die u versteld doet staan.

previous arrow
next arrow
Slider

Stijl interieur

Of u nu houdt van een traditionele, klassieke stijl die zich kenmerkt door veel gebruik van sierlijke, weelderige en romantische vormen of juist kiest voor een moderne stijl waarin heldere lijnen en strakke, primaire vormen de boventoon voeren: wij zorgen als gepassioneerde meubelmaker nabij Ede voor meubels of een inrichting die perfect binnen uw stijl passen. Van ontwerp tot aan realisatie, van luxe villa tot winkelinrichting. Wij ontwerpen, realiseren en monteren maatwerk voor particulieren en zakelijke klanten.