ontwikkeling totaalconcepten en zorgen voor de realisatie

We zijn trots op wat we maken

Den Braber Interieurbouw beschikt over een jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk interieurs, keukens en meubels. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt staat ons enthousiaste team dag in, dag uit klaar. Wij houden van ons vak en werken daarom met passie aan elke afzonderlijke opdracht.

De verwachtingen van onze klant zijn te allen tijde, in elk proces, leidend. Wij vertalen uw wensen naar een 3D-schets, leveren vervolgens een definitief ontwerp en ten slotte de productietekening. Ons vakbekwame team zorgt, met behulp van een goed geoutilleerd machinepark, voor een tot op de millimeter nauwkeurige realisatie van uiteenlopende producten. Ons streven is daarbij altijd dat u tevreden bent met het eindresultaat. Dat u zich prettig voelt in het nieuwe interieur, in de nieuwe keuken, in de nieuwe showroom.

Wij vragen van u vertrouwen. Den Braber Interieurbouw geeft u dat eigenlijk in handen, door zowel in prijs als kwaliteit open en transparant te werk te gaan. Afspraak is afspraak. U krijgt wat we hebben afgesproken. Deadline is deadline. We garanderen dat we onze projecten binnen het geplande tijdsbestek realiseren. Maatwerk is maatwerk. We maken uitsluitend kwalitatieve producten, tot op de millimeter nauwkeurig, in de stijl die u voor ogen hebt. Prijs is prijs. Geen meerwerkfacturen achteraf, maar een eerlijke, transparante begroting. Heldere communicatie, open lijnen, één aanspreekpunt van begin tot eind. Dat zijn wij.